Blogini

Uusi verkkokauppa

Keskiviikko 20.11.2019 - Marja-Liisa

Vihdoin parempaan verkkokauppaan myyntini ja sen löydät kuten ennenkin verkkokauppalinkin takaa, tai osoitteesta https://www.saippuakeidas.fi
Verkkokaupassa on myynnissä samat tuotteet kuin aikaisemminkin, ja lisää tulee sitten, kun saan niitä lakon loputtua tilattua.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: verkkokauppa

Uusin kirjoitukseni

Torstai 7.11.2019 - Marja-Liisa

Tämä sivun takaa löytyy uusi verkkokauppani, jossa voit käydä tutustumassa tuotteisiini ja tehdä ostoksia. Joitain tuotteita on myös tarjoksessa.
Uusia tuotteita en nyt pysty tilamaan, koska postilakko uhkaa pakettien perille tulemista ja tietenkin myös tilauksien toimittamista asiakkaille. Se kestää kaksi viikkoa, joten sitten voin lähettää mahdollisen pakettisi eteenpäin. Tämä kaikki ratkeaa vasta sunnuntaina ja toivottavasti mitään lakkoa ei tule lainkaan.
Muuten verkkokauppa löytyy myös osoitteesta https://www.kauneutta.net
Verkkokaupasta tulee löytymään paljon kosmetiikkaa.
Nyt siellä on Himalajan kristallisuolasta valmistettuja suolavalaisimia ja -lyhtyjä ja luonnonvahasta valmistettuja kynttilöitä. Sieltä löytyy myös bambutuotteita.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: verkkokauppa

Verkkokaupan valikoimaa uudistetaan

Keskiviikko 17.7.2019 - Marja-Liisa

Verkkokaupan valikoimaa ollaan uudistamassa. Valikoimasta poistuvat voiteet, jiten tuitevalikoimassa tullaan keskyttymään ainoastaan  ihon puhdistukseen. Siellä etupäässä saippuoihin nesteenä ja palana.
Verkkokaupassa jo olevat tuotteet myydään pois ja sitten vasta tilalle tilevat uudet tuotteet. 
Valkoimasta poistuvien alennus on 50 % lähtöhinnasta.
Myös kodin puhdistus ja pesuaineet tulevat poistumaan myynnistä. Ne tuotteet laitan myymtiin vähitellen.  Niissä ei ole jäljellä kuin astianpesuaineita. Niitä koskee sama alennusprosentti, eli 50 %

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: verkkokauppa

vanhasta verkkokaupastani

Torstai 23.5.2019 - Marja-Liisa

Kirjoitan tänne viellä siitä, että venha verkkokauppani on poistumassa kuvioista.
Uusi verkkokauppa avautuu näille kotisvuille  hetkisen kuluttua. Olen laittamassa sinne tuotteita ja muuta rekvisiittaa. Lisää uusia tuotteita tilaan sinne ehkä jo ensi viikolla. 
Yritän jo miettiä mahdollsia tavaran toimittajia, joilta saisi hyvää tavaraa edulliseti ja nopeasti
Huomautus ! Tästä kaupasta ei tule mitään halpiskauppaa, jossa on alennuksia jatkuvasti !
Vanha verkkokauppa poistuu käytöstä, mutta sinne pääsee ainakin vieslä toistaiseksi. Käyn sanomassa sen irti tänään. Tyhjennät ks. kaupan mahdollsimman pian.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: verkkokauppa, poistuu