Sade elegant kristallisuola hoitoaineKäyttöohje: Levitä pieni määrä hoitoainetta kaikkialle hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele huolella. Tuote sopii mainiosti Curly Girl- metodiin, korostaen hiusten luonnollisia kiharoita. Ei sisällä silikonia. Miedosti hajustettu.

Inci: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Maris Sal, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Psidium Guajava (Guava) Extract, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid, Xanthan Gum, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract. Luomutuotettua

Säilytys: 24 kk valmistuksesta ja 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

100 % luonnonkosmetiikkaa! Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat ekosertifioituja ja lisäksi osa myös luomutuotettuja. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa Ecocert Cosmos -tehtaalla.

15,90 €
Please select variants first